Rasmus Nielsensvej 43, Særslev, 5471 Søndersø

Stor og velbeliggende villa med fuld kælder - skal ses!

Velplejet og rummelig villa med god beliggenhed i dejlig villakvarter i Særslev - trafiksvagt og tæt på hovedgaden med de mange gode tilbud Særslev byder på.

Villaen er opført i 1972 og indeholder et velindrettet boligareal på 182 m2 i et plan og 182 m2 dejlig højloftet kælder. Den velindrettede bolig indeh. stor entre, hvor 1 vær. er lagt til og med nedgang til kælder - fordelingsgang - dejligt køkken med lyse elementer, gode hvidevarer og god spiseplads - stor spise-/opholdsstue med indmuret brændeovn og udgang til flisebelagt/overdækket terrasse - dejligt badeværelse med lyse klinker/fliser, bord-/vask-/skabsarrangement, gulvvarme, badekar og bruseniche - 4 rigtig gode værelser og mulighed for et mere - lille entre der muliggør egen indgang til det ene vær./kontor - gæstetoilet.

182 m2 dejlig kælder der indeh. stort vaskerum - stort badeværelse - teknik-/fyrrum - værksted/disp. rum - meget stor gildestue/fitnesrum med direkte udtil flisebelagt terrasse der er forsænket i forhold til haveterræn. Kælderen har god rumhøjde og både indvendig og udvendig op-/nedgang. Kælderen er tør, opvarmet og rummer mange anvendelsemuligheder.

37 m2 muret carport/udhus

En særdeles rummelig og velholdt bolig med lyse kalksandsten i facader, tegltagsten, træ-/parket-/betongulve, panel-/pladelofter, gode termovinduer. Villaen opvarmes med nyere velfungerende pillefyr. Der er monteret solceller der sørger for det varme vand og supplerer opvarmningen.

En dejlig villa for den pladskrævende familie - TILBUD MODTAGES - vi fremviser gerne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.