Sælg gennem os - vi gi´r dig et bedre resultat

Hos Ejendomsmæglerfirmaet Jørgen Jochumsen praktiserer vi boligsalg i øjenhøjde - med et stærkt personligt engagement og i et sprog der er til at forstå for sælger og køber - det gi'r gode resultater.
Ejendomsmæglerfirmaet Jørgen Jochumsen er ikke bundet op på dyre aftaler med realkreditinstitutter, banker, forsikringsselskaber og andre aktører - vi har således fuld fokus på salg af din bolig og intet andet - det gi'r dig et bedre resultat.
Vi sælger
Villaer
Rækkehuse
Ejerlejligheder
Andelsboliger
Mindre og nedlagte landbrug
Blandet bolig/erhverv
Sommerhuse
Vi tilbyder
Attraktive salgsvilkår med lavt mæglersalær - hos os skal du ikke betale opstartsgebyr.
Solgt eller gratis på alle ydelser - også foto - også markedsføring - undtaget udlæg, rapporter og opsigelse/misligholdelse af formidlingsaftalen.
Højt personligt serviceniveau i hele sagsforløbet - alle ugens dage!
Velfungerende køberkartotek.
Gratis og uforpligtende salgsvurdering indenfor 24 timer
Markedsføring
Vi markedsfører din bolig på alle førende internetportaler, kædemæglernes hjemmesider og mulighed for  avisannoncering i regional-/lokalaviser i Jysk-Fynske Medier - alt efter aftale.
Vi gør ting anderledes
Hos os har vi ingen konkurrencer du skal deltage i for at vinde - alle vore sælgere vinder! Vi er kendt for et højt serviceniveau, problemfri bolighandel, mindre mæglersalær og mindre omkostninger - det giver dig et bedre resultat.
Vore huse er altid åbne og vi fremviser huse alle ugens dage når det passer køber, blot der er plads i mæglerkalenderen - og ikke kun 20 min. en gang i mellem og med tilmelding.
Vi gør mere for køber og sælger!
Sælg gennem os - vi gi'r dig et bedre resultat!

Hvad er din bolig værd?

Vi tilbyder gratis og uforpligtende salgsvurdering af din ejendom indenfor 24 timer.

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031