Vimmelsbækløkken 30, Kirkendrup, 5270 Odense N

Superflot og velbeliggende andelsbolig i Kirkendrup/Odense N

Velbeliggende rækkevilla der er opført i kvalitetsmaterialer i 1990. God beliggenhed i trafiksvagt og børnevenligt vænge tæt ved bybus/stoppested, skoler, børneinstitutioner, indkøbsmuligheder, Næsby Boldklub m.v. - et dejligt boligområde med gode belyste stisystemer og grønne områder.

95 m2 velindrettet bolig der i stueplan indeholder entre med skabe og trappe til 1.sal - flot køkken/alrum/spisestue med lyse elemeter og gode hvidevarer - dejlig lys opholdsstue i åben forb. med køkken/alrum og med udgang til flisebelagt terrasse/have. 1. sal indeh. repos - soveværelse med skabe - værelse med skabe - flot badeværelse med lyse klinker/fliser, bruseplads og gulvvarme.

En kvalitetsrækkevilla med vandskuret/malet i facade, betontagsten, nyere termovinduer/udv. døre, parketgulve, gipslofter og kvalitetsinventar. Der er mulighed for tilslutning til YouSee-TV. Mindre, nem og ugenert have - direkte til grønt område og med flisebelagt terrasse ved stueudgang. Gode P-forhold.

5 m2 udhus.

Andelsboligforeningen består af 35 boliger - en dejlig andelsboligforening med en sund økonomi og et godt fællesskab. Der er etableret et stort, attraktivt og veludstyret fælleshus der kan lejes af andelsboligforeningens medlemmer på ganske rimelige vilkår og mod forudgående aftale herom. Fælleshuset er fælleshus for alle 3 foreninger i bebyggelsen.

EN SUPERFLOT KVALITETSBOLIG - VI FREMVISER GERNE!

BEMÆRK VENLIGST: NÆVNTE BOLIGYDELSE ER INCL. FÆLLESUDGIFTER OG OPGAVEDEPOSITUM på kr. 100 / MDR. - IALT KR. 3.591 / MDR. OPLYST VARMEFORBRUG ER BASERET PÅ SÆLGERS HIDTIDIGE FORBRUG. HERTIL SKAL LÆGGES UDGIFT TIL VAND-/AFLØBSFORBRUG/ ELFORBRUG/RENOVATION OG TV-ANTENNE. Opgavedepositum tilbagebetales een gang årligt forudsat man møder til fælles opgavedage.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.