Mågevej 86, Midskov, 5370 Mesinge

Superflot sommerhus i 1. række i Dalbybugten - storslået udsigt og meget tæt på vandet

Super lækkert sommerhus med en helt ubeskrivelig flot beliggenhed i bunden af Dalby Bugten. Sommerhuset er beliggende på lukket vej - i 1. række, ikke mange skridt fra vandkanten og med storslået udsigt til Kattegats blå bølger. Meget børnevenlig badestrand og herudover bør særligt nævnes, at Hindsholm er et sandt mekka for naturelskere og med rige muligheder for at dyrke sejlsport, lystfiskereri og meget andet.

Sommerhuset er opført i 2016 og indeholder et bebygget areal på 69 m2, heraf et velindrettet boligareal på 63 m2 der er indrettet med klinkebelagt entre - flot køkken i åben forbindelse med stue og med udg. til terrasse/have og med lyse skabselementer, kvalitetshvidevarer, klinkegulv - flot badeværelse med bruseniche, mørke gulvklinker/skabsinventar - dejlig opholdsstue med klinkegulv og udg. til terrasse/have - klinkebelagt bryggers/baggang med lyse skabselementer og vaskemaskine - 2 soveværelser med trægulve.

Sommerhuset har træbeklædte facader, betontagsten, termovinduer, flotte trægulve i soveværelser og flotte klinkegulve i øvrige rum. Opvarmning sker med el - direkte i soveværelser, bryggers-/badeværelsesgulve og luft/luft-varmepumpe i entre/stue/køkken og i disse gulve er indstøbt varmeslanger forberedt for evt. opvarmning via luft/vand-varmepumpe. Der er mulighed for tilslutning til Fibernet fra NEF og ejendommen er p.t. tilsluttet.

Sommerhuset er beliggende på andelsgrund der tilhører Andelsforeningen Østerende og hvortil der er medlemspligt/betalingspligt. Endvidere er der medlemspligt/betalingspligt af andelsselskabet Dalbybugten. For begge selskaber henvises til vedtægter/ordensregler

Superflot sommerhus i 1. række - tæt på vandkanten - kom og kig!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.