Ørsbjerg Skovvej 15, Faurskov, 5560 Aarup

Superflot villa i naturskønne omgivelser i Ørsbjerg ved Årup

For enden af en blind privat fællesvej i det vestfynske landskab finder vi denne karakteristiske villa, hvor den stille ro og fremragende natur er i højsædet. Villaen er højt beliggende i kanten af Ørsbjerg Skov - i en helt ubeskrivelig flot natur med rigt dyreliv og rige muligheder for mange dejlige naturoplevelser - gå-/cykelture af de mange stier i skoven, Klakkebjerg med træningscenter, Brænde Ådal, shelterplads og Det Danske Spejderkorps har base i området. Her har du mulighed for at bo med naturen som nærmeste nabo.

Villaen har et velindrettet boligareal på 130 m2 og indeholder entre/bryggers med lyse gulvklinker, lyst inventar, opvaskemaskine og fryseskab - køkken/alrum med loft til kip, lyse gulvklinker, lyst inventar, elkomfur/emhætte/køleskab, udg. til terr./have og opg. til mindre hems - opholdsstue med brændeovn - stort flot badeværelse med bruseniche, lyse gulvklinker/gulvvarme og vaskemaskine/tørretumbler - 3 værelser og det ene med udg. til stor hævet træterrasse.

Villaen fremstår med pudset/hvidmalet facade, pap-/eternittag, sprossede termoviduer, plane gipslofter. Der er gulvvarme - dog ikke stuegulvet. Villaen er velisoleret - se energimærket. Villaen opvarmes med varmepumpe luft/vand.

16 m2 kælderum med teknik/værksted og med udv. op-/nedg.

12 m2 muret udhus

11 m2 drivhus

30 m2 muret dobbelt garage

Dejlig villa i ubeskrivelig flot natur - kom og oplev den - vi fremviser gerne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.