Niels Steensens Vej 7, 1. tv., 5200 Odense V

Dejlig andelslejlighed på 1. sal i velholdt og velordnet ejendom

Dejlig andelslejlighed beliggende på 1. sal i velholdt og velordnet ejendom i Odense V - tæt ved bybus/stoppested, skole, Bolbrohallen og gode indkøbsmuligheder. Cykelafstand til Odense City. Endvidere kort afstand til den fynske motorvej.

70 m2 velindrettet lejlighed der indeholder entre med skab - dejligt køkken med lyse elementer og gode hvidevarer og med mulighed for mindre spiseplads - soveværelse med skabe - værelse - badeværelse med bruseplads - dejlig stue med udgang til altan. Lejligheden har trægulve, pudsede lofter og termovinduer. Lejligheden opvarmes med fjernvarme. Der er mulighed for tilslutning til YouSee med TV og Internet.

Ejendommen har gule teglsten i facader, tegltag, termovinduer og dørtelefonanlæg. I ejendommens kælder er der indrettet fælles vaskerum med egne maskiner og fælles cykelrum. Sælgers vaskemaskine og tørretumbler medfølger. Eget kælderrum og eget loftrum. Velordnet andelsboligforening med god administration.

EN DEJLIG ANDELSLEJLIGHED - VI FREMVISER GERNE!

BEMÆRK VENLIGST AT NÆVNTE BOLIGYDELSE - KR. 2.500 - ER INCL. FÆLLESUDGIFTER. HERUDOVER SKAL BETALES EL-/VAND-/VARMEFORBRUG. VAND-/VARMEFORBRUG BETALES A'CONTO MED KR. 500 PR. MÅNED OG ELFORBRUG AFREGNES DIREKTE TIL LEVERANDØR. EVT. TV-/INTERNETTILSLUTNING ER FOR EGEN REGNING.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.