Flintagerløkken 63, Bellinge, 5250 Odense SV

Supeflot og velplejet enderækkevilla/andelsbolig i Odense SV - flot renoveret!

Superflot, spændende og velindrettet rødstens enderækkevilla fra 1988 - beliggende i bunden af lukket trafiksvagt og børnevenligt vænge - tæt ved bybus/stoppested, skole, børneinstitutioner og gode indkøbsmuligheder i Bellinge.

92 m2 bolig der er opført i forskudte planer og efterfølgende flot og gennemgribende renoveret. Indeh. klinkebelagt entre med åben garderobe - flot renoveret badeværelse med bruseplads, klinkegulv med varme og pudsede/rustikke vægge - klinkebelagt bryggers/baggang med fast bord/vask/skab og vaskemaskine/tørretumbler. Fra entreen er der få trin ned til - særdeles flot nyere spisekøkken med med lyse elementer og gode hvidevarer - dejlig lys og rummelig spise-/opholdsstue med integreret glasudestue og med udg. til terr.gård/have. Fra entreen er der få trin op til 2 pæne soveværelser med skabe og trapperepos med skabe.

14 m2 carport/udhus.

Denne rækkevilla er opført i kvalitetsmaterialer med røde teglsten i facader, delvis nyere vinduer-/udv. døre, tegltag, klinkegulve og trægulve, plankegipslofter. Rækkevillaen er tilsluttet YouSee Kabel-TV og kontingent for grundpakken er indeholdt i boligydelsen. Velplejet og ugenert have med flisebelagt terrasse. Meget børnevenligt boligområde med legeplads og grønne områder.

Andelsboligforeningen har aftale med naboforening om brug af fælleshus der kan lejes af andelshaverne på gunstige vilkår. Der er her tale om en særdeles velfungerende andelsboligforening - veldrevet og med en rigtig god økonomi.

EN SUPERFLOT OG SPÆNDENDE ANDELSBOLIG - VI FREMVISER GERNE!

BEMÆRK VENLIGST AT OVENNÆVNTE BOLIGYDELSE - KR. 2.200 - ER INCL. FÆLLESUDGIFTER OG TV-ANTENNE/grundpakke. HER UD OVER SKAL BETALES FORBRUGSAFGIFTER - EL, VAND, AFLØB, VARME, RENOVATION OG EVT. YDERLIGERE TV-AFGIFT.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.