Æbleparken 188, 1., 5270 Odense N

Superflot lejlighed i velordnet ejendom i Odense N - tæt ved alt!

Superflot og totalrenoveret lejlighed beliggende på 1. sal i velholdt og velordnet ejendom omgivet af grønne områder med legeplads og mindre sø. Tæt ved bybus/stoppested, skole, Søhuscentret ( indkøb, kiosk, posthus m.v. ). Absolut en flot og velbeliggende lejlighed - i cykelafstand til Tarupcentret og Odense City.

Denne flotte lejlighed har et tinglyst boligareal på 48 m2 ( BBR 59 m2 ) og indeholder entre - lys og venlig stue med udgang til lukket altan ( kontor/arbejdsværelse ) - meget flot renoveret køkken med lyse elementer og elkomfur/emhætte/køle-fryseskab/opvaskemaskine - soveværelse med skabe - flot renoveret badeværelse med lyse fliser på vægge og mørke klinker på gulv og stor afskærmet bruseplads.

Denne flotte lejlighed har parketgulvemed lagt med mørke tæpper, nyere hoveddør, stuevinduer er skiftet, nyere stikkontakter og lukket altan/disp. rum. Lejligheden fremstår i lyse og venlige farver - indflytningsklar. Der er mulighed for tilslutning til Antennelauget Søhus med Stofa som signalleverandør - med både TV og internet. 2 m2 kælderrum. Fælles vaske-/tørre-/cykelrum i kælder. Gode P-forhold ved ejendommen. Velfungerende ejerforening med god økonomi og god administration.

EN SUPERFLOT LEJLIGHED - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.