Hvenekildeløkken 430, 5240 Odense NØ

Særdels velplejet og velbeliggende tvillingvilla/andelsbolig i Odense NØ

Superflot og velbeliggende tvillingvilla fra 1991. God beliggenhed i dejligt boligområde - med kort afstand til bus/stoppested, skole, børnepasning, idrætscenter og særdeles gode indkøbsmuligheder. Endvidere kort afstand til motorvejsnettet.

109 m2 velindrettet bolig der i stueetage indeh. entre med garderobeskab og med fyrretræstrappe til 1. sal - flot bryggers med skabe/vask/vaskemaskine/tørretumbler og gæstetoilet - meget flot nyere køkken med lyse skabselementer, meget skabsplads og kvalitetshvidevarer - dejlig stue med udgang til terrasse/have. 1. sal er med fuld etagehøjde og indeh. 3 store lyse værelser med skabe - dejligt badeværelse med bord/vask/skabsarrangement, bruseniche, lyse klinker/fliser og gulvvarme.

En super flot og velplejet tvillingvilla med vandskuret/malet facade, betontagsten, termovinduer, flotte klinke-/parketgulve, gips-/trælofter. En velisoleret bolig med lav varmeudgift - flot energimærke. Der er mulighed for tilslutning til YouSee med TV og internet. Ualmindeligt flot og velplejet haveanlæg med stor flisebelagt terrasse ved stueudgang - med markiseoverdækning. Haven rummer tillige lukket fritliggende havehus.

23 m2 carport/udhus/cykelrum og yderligere 5 m2 udhus.

EN SUPERLÆKKER KVALITETSBOLIG - VI FREMVISER GERNE !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.