Cortlandvænget 11, Søhus, 5270 Odense N

Dejlig velbeliggende rækkevilla i Søhus/Odense N

Velbeliggende enderækkevilla i lukket trafiksvagt og børnevenligt boligvænge - tæt ved bybus/stoppested, skoler, børneinstitutioner, indkøbsmuligheder m.v. Absolut god og central beliggenhed i Søhus.

105 m2 velindrettet bolig der indeholder entre med indb. garderobeskabe - gæstetoilet - dejligt køkken med lyse Nettoline-elementer, kvalitetshvidevarer, lyse vægfliser, granitbordplader og spiseplads - soveværelse med skabe, 2 børneværelser - stort bryggers/baggang med fast bord/vask/lyse skabselementer/lyse diagonallagte gulvklinker og vaskemaskine/tørretumbler - pænt badeværelse med afskærmet bruseplads, lys gulvbelægning-/fliser og gulvvarme - stor spise-/opholdsstue med udgang til udestue og hvorfra der er adgang til terrasse/have. Fra bryggerset er der opgang til stort isoleret hobbyrum i ejendommens tagetage - har hidtil været anvendt til modeljernbane.

18 m2 uopvarmet udestue med termotag, termovinduer, træpladegulv. Fra udestuen er der udgang til terrasse/have.

15 m2 carport i h.t. BBR, men der er ca. 25 m2 + 2 udhuse på 4 m2 og 11 m2 ( 10 m2 carport + 11 m2 udhus er opført uden tilladelse og fremgår ikke af BBR og er ikke medtaget i salgsopstillingens arealfortegnelse.

En dejlig enderækkevilla i den velkendte gode kvalitet fra Jens P. Koch der fremstår med gule teglsten i facader, ny tagbelægning fra 2012, delvis krybekælder, bøgeparket med tæpper-/betongulve med klinker, hvide pind-up-pladelofter og gode termovinduer. Der er mulighed for tilslutning til Antennelauget Søhus med Stofa som signalleverandør og til YouSee - begge udbydere med både TV og internet - pt. er ejendommen tilsluttet YouSee, men ej tilsluttet det indlagte Fibernet. Pænt haveanlæg - både forhave og lukket sydorienteret baghave med flisebelagt terrasse ved stueudgang.

EN VELBELIGGENDE RÆKKEVILLA TÆT VED ALT - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.