Pederstrupvej 7M, 5210 Odense NV

Superflot andelsbolig i Odense NV - spændende planløsning - tæt ved alt!

Flot og velplejet tvillingvilla der er opført i 1988 med en spændende planløsning i forskudte planer. God beliggenhed i lukket trafiksvagt og børnevenligt vænge tæt ved bybus/stoppested, skole, børneinstitutioner, gode indkøbsmuligheder. Absolut en velbeliggende bolig direkte ud til grønt og naturskønt fællesareal.

97 m2 velindrettet bolig der i stueetage indeholder entre - klinkebelagt bryggers med fast bord/vask//skabe/vaskemaskine/tørretumbler - soveværelse med skabe - pænt badeværelse med lyse klinker/fliser, afskærmet bruseplads, gulvvarme og fast bord/vask/skabsarrangement - opgang fra entre til flot nyere køkken/alrum med lyst skabsinventar og elbordkomfur/indbygningsovn/emhætte/køleskab/opvaskemaskine - dejlig lys spise-/opholdsstue der er adskilt fra køkken med halvmur og med udgang til terrasse/have - fra stue-/køkkenplan er der opgang til 2 vær.

En meget velholdt kvalitetsbolig med røde teglsten i facader, betontagsten, nyere termovinduer med lavenergiruder, klinkegulve/nyrenoverede parketgulve, gipslofter. Der er mulighed for tilslutning til Korup Antennelaug og kontingentet hertil skal betales ud over huslejen. Pænt haveanlæg - forhave med godt fliseareal/terrasse og og god baghave med stor træterrasse ved stueudgang, drivhus - direkte til grønt fællesareal.

5 m2 udhus.

EN LYS OG VENLIG KVALITETSBOLIG I EN VELFUNGERENDE FORENING MED RIGTIG GOD ØKONOMI - BEMÆRK DEN LAVE BOLIGYDELSE!

RING HVIS DU VIL KIGGE - VI FREMVISER GERNE!

BEMÆRK VENLIGST AT OVENNÆVNTE BOLIGYDELSE ER INCL. FÆLLESUDGIFTER OG UDGØR KR. 2.864 / MDR. HERTIL SKAL LÆGGES EL-/VARME-/VAND-/AFLØBSFORBRUG OG RENOVATION, SAMT EVT. TV-ANTENNE/INTERNET.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.