Fredensgade 11, 5560 Aarup

Velbeliggende tvillingvilla centralt i Aarup by - tæt ved alt!

Rødstens tvillingvilla med god beliggenhed på stille gade centralt i Aarup by - tæt ved alt - skole, børneinstitutiner, Aaruphallen, fritidscenter og særdeles gode indkøbsmuligheder i Aarup. Endvidere er der gode tog -og busforbindelser til og fra Arup.

Villaen har et velindrettet boligareal på 130 m2 og indeholder i stueplan entre med trappe til 1.sal - dejligt køkken med mindre spiseplads - alrum/spisestue i forb. med køkken - 2 sammenhængende stuer - baggang - badeværelse med kar/brus og gulvvarme - klinkebelagt bryggers med god skabsplads - værelse. 1. sal indeh. repos og 3 værelser. Lille viktualierum i kælder.

Det tidligere frysehus på Fredensgade 8A - lige overfor villaen - medhandles parallelt. Bygningen har et bebygget areal på 35 m2 og er nu indrettet til garage. Bygningen har ydervægge af letbeton og bølgeeternit på taget. Der indlagt el i garagen.

Villaen har røde teglsten/teglskaller i facader, eternittag, termovinduer, trægulve og trælofter. Villaen opvarmes med naturgas. Dejlig ugenert have med afskærmet flisebelagt terrasse og mindre præfab. skur og drivhus.

EN DEJLIG VILLA CENTRALT I AARUP BY - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.