Hedemarken 40, 5450 Otterup

Velbeliggende andelsenderækkevilla i Otterup - tæt på byen!

Pæn og velplejet enderækkevilla der er opført i kvalitetsmaterialer i 1990. God beliggenhed i lukket trafiksvagt boligvænge - meget centralt i Otterup og med kort gåafstand til byen - tæt ved bus, skole, gode indkøbsmuligheder m.v.

100 m2 velindrettet bolig der indeholder entre med opg. til loft - pænt køkken med skabsinventar i fabrikat HTH/bøg - dejlig lys spise-/opholdsstue og med udgang glasudestue/drivhus - 3 soveværelser - dejligt badeværelse med bord-/skabsarrangement, bruseniche og gulvvarme - velindrettet bryggers med fast bord/vask/skabe og vaskemaskine.

4 m2 udhus med overdækning, samt drivhus ved stueudgang - fremgår ej af BBR

Denne dejlige rækkevilla har røde teglsten i facader, tegltag, termovinduer, betongulve, gipslofter. Ejendommen opvarmes med fjernvarme. Der er mulighed for tilslutning til YouSee Kabel-TV og kontingentet er ikke indeholdt i boligydelsen. Pænt haveanlæg. Veladministreret andelsboligforening med god & sund økonomi.

ABSOLUT EN VELBELIGGENDE ANDELSBOLIG - TÆT PÅ BYEN !

BEMÆRK VENLIGST AT OVENNÆVNTE HUSLEJE BESTÅR AF BOLIGYDELSE INCL. FÆLLESUDGIFTER KR. 2.256,55 / MDR. HERTIL SKAL LÆGGES VARME-/VAND-/EL-/AFLØBSFORBRUG/RENOVATION, SAMT EVT. TV-ANTENNE/INTERNET.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.