Mølleløkken 36, 5300 Kerteminde

Velbeliggende villa i godt kvarter i Kerteminde

Dødsboejendom!

Velbeliggende arkitekttegnet villa i godt og attraktivt villakvarter i Kerteminde - tæt ved skole, børneinstitutioner og tæt på den hyggelige bymidte med rigtig gode indkøbsmuligheder. Elsker du vand og flot natur er Kerteminde det helt rigtige sted at bo - særligt bør nævnes de gode bademuligheder på Nordstranden og Sydstranden, samt det maritime miljø med havn, marina og sejlklub.

Velindrettet villa fra 1970/1974 med god planløsning - indeh. klinkebelagt entre - gæstetoilet med lyse klinker/fliser- klinkebelagt bryggers/baggang med vaskemaskine - dejlig opholdsstue med brændeovn og udg. til terr./have - spisestue med udg. til terr./have - pænt køkken/alrum med lyse elementer - soveværelse med skabe - 2 børneværelser med skabe og med adgang via alrum - badeværelse med lyse klinker/fliser og bruseplads.

20 m2 carport/udhus

Villaen har gule teglsten i facader, røde teglsten på taget, termovinduer, træ-/betongulve med tæpper/klinker, træ-/gipslofter. Villaen opvarmes med fjernvarme. Der er mulighed for tilslutning til fælles TV. Dejligt haveanlæg med flere terrasser/lækroge.

EN DEJLIG VILLA - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.