Elmevænget 1, 5330 Munkebo

Velbeliggende andelsvilla i Munkebo - KOM OG KIG!

Velbeliggende 1-plans andelsvilla fra 2006. God beliggenhed i bunden af lukket vænge i dejlig udstykning i Munkebo. Kort afstand til bus/stoppested, skole, børnepasning, idrætscenter og indkøb. Særligt bør nævnes den flotte natur i og omkring Munkebo - Munkebo Bakke og Kertinge Nor. Der er tale om en velfungerende andelsboligforening med en god økonomi og god administration.

86 m2 velindrettet bolig der indeh. entre med lyse klinker på gulv - bryggers med lyse klinker på gulv og med fast bord/vask/skabe/vaskemaskine - pænt køkken/alrum med lyse skabselementer i fabrikat HTH og gode hvidevarer - dejlig lys opholdsstue med udg. til terrasse/have og i åben forbindelse med køkkenet - soveværelse med skabe - børneværelse - flot lyst badeværelse med lyse gulvklinker, lyse fliser og fast bord-/vask-/skabsarrangement

Villaen har lyse teglsten i facader, tegltag, træ-/alu-termovinduer, træ-/klinkegulve, plane gipslofter. Der er gulvvarme i hele villaen og opvarmning sker med naturgas. Der er mulighed for tilslutning til Antennelaug 78 Øst, Munkebo - med både TV og Internet. Pænt og ugenert haveanlæg med flisebelagt terrasse ved stueudgang - med eldrevet markiseoverdækning.

18 m2 carport/udhus

EN VELPLEJET KVALITETSBOLIG - RING HVIS DU VIL KIGGE - VI FREMVISER GERNE!

BOLIGYDELSE INCL. FÆLLESUDGIFTER UDGØR KR. 5.170 / MDR. HERUDOVER SKAL KØBER BETALE SAMTLIGE FORBRUGSAFGIFTER - EL/VAND/AFLØB//VARME/RENOVATION/TV-ANTENNE - DIREKTE TIL LEVERANDØRER.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.