Kløvervænget 73, 5330 Munkebo

Velbeliggende ende-kæde-villa i Munkebo - med STORSLÅET FJORDKIG

Særdeles velbeliggende 1-plans andels-ende-kædevilla fra 1987. God beliggenhed i bunden af lukket vænge i dejlig udstykning i Munkebo - højt beliggende og med STORSLÅET UDSIGT OVER KERTINGE NOR. Kort afstand til bus/stoppested, skole, børnepasning, idrætscenter og indkøb. Der er tale om en velfungerende andelsboligforening med en rigtig god økonomi - bemærk den lave boligydelse!

84m2 velindrettet bolig der indeh. entre/gang - klinkebelagt bryggers/baggang med fast bord/vask/skabe og vaskemaskine/tørretumbler - pænt køkken med lyse skabselementer i fabrikat HTH, gode hvidevarer, spiseplads - spise-/opholdsstue med udg. til terrasse/have - godt soveværelse med skabe - børneværelse med skab - pænt badeværelse med lyse klinker/fliser, bruseniche og gulvvarme.

Kædevillaen har røde teglsten i facader, betontagsten på taget, gode termovinduer - i havefacaden helt nye, betongulve med tæpper/vinyl/klinker/træ-klik. Boligen opvarmes med naturgas. Der er mulighed for tilslutning til Munkebo Antennelaug. Pænt og ugenert haveanlæg med flisebelagt terrasse ved stueudgang og med STORSLÅET UDSIGT OVER KERTINGE NOR.

22m2 carport/udhus - fliser i carport/indkørsel.

ABSOLUT EN KVALITETSBOLIG MED EN FANTASTISK BELIGGENHED
- RING HVIS DU VIL KIGGE - VI FREMVISER GERNE!

BEMÆRK VENLIGST AT OVENNÆVNTE BOLIGYDELSE ER INCL. FÆLLESUDGIFTER UDGØR KR. 2.186 / MDR. SALGSOPSTILLINGEN INDEHOLDER VARMEFORBRUG MED KR. 529 / MDR. - BASERET PÅ DET HIDTIDIGE FORBRUG. HERTIL SKAL LÆGGES VAND-/AFLØBSFORBRUG, RENOVATION OG ELFORBRUG, SAMT EVT. TV-ANTENNE/INTERNET.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.