Blommehaven 31, 5560 Aarup

Superflot andelsbolig/rækkevilla i Aarup - naturskønneomgivelser tæt på byen

Velplejet 1-plans andelsbolig/rækkevilla - opført i 2004. God beliggenhed i flot kuperet terræn og naturskønne omgivelser med gode stisystemer - tæt ved bus, skole, idrætshal og gode indkøbsmuligheder i Aarup by.

105 m2 velindrettet bolig der indeholder klinkebelagt entre med skabe - klinkebelagt bryggers/baggang med fast bord/vask/skabe og vaskemaskine/tørretumbler - flot køkken/alrum med lyst skabsinventar, kvalitetshvidevarer og udgang til flisebelagt terrasse/have - dejlig lys spise-/opholdsstue med udgang til flisebelagt terrasse med eldrevet markiseoverdækning - soveværelse med skabsvæg - flot lyst badeværelse med bord-/vask-/skabsarrangement, bruseniche og gulvvarme - børneværelse. Der er mulighed for etablering af yderligere 1 værelse.

18 m2 integreret carport og 9 m2 udhus.

En meget velholdt kvalitetsvilla med lyse teglsten i facader, betontagsten på taget, flotte parket-/klinkegulve, trælofter. Der er mulighed for tilslutning til Aarup Antenneforening med Stofa som signalleverandør med TV og Internet og udgift hertil skal betales ud over huslejen. Flot anlagt have med flisebelagte terrasser på begge sider af huset og med eldrevet markiseoverdækning ved stueudgang.

Der er tale om en veldrevet og veladministreret andelsboligforening med 30 boliger. Til foreningen hører et dejligt fælleshus med festlokale, køkkenfaciliteter og 2 soveværelser - kan lejes af foreningens medlemmer til en yderst rimelig pris.

EN LYS OG VENLIG KVALITETSBOLIG - RING BLOT FOR AFTALE OM FREMVISNING!

BEMÆRK VENLIGST AT OVENNÆVNTE HUSLEJE BESTÅR AF BOLIGYDELSE INCL. FÆLLESUDGIFTER OG RENOVATION - KR. 5.003 / MDR.
SALGSOPSTILLINGEN INDEHOLDER VARMEFORBRUG MED KR. 870 / MDR. - BASERET PÅ TIDLIGERE EJERS FORBRUG. HERTIL SKAL LÆGGES VAND-/AFLØBSFORBRUG OG ELFORBRUG OG EVT. TV-ANTENNE/INTERNET.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.