Hedemarken 48, 5450 Otterup

Velbeliggende tvillingvilla/andelsbolig i Otterup - tæt på byen

Pæn og velplejet tvillingvilla der er opført i kvalitetsmaterialer i 1990. God beliggenhed i lukket trafiksvagt boligvænge - meget centralt i Otterup og med kort gåafstand til byen - tæt ved bus, skole, gode indkøbsmuligheder m.v.

100 m2 velindrettet bolig der indeholder entre med opg. til loft - pænt køkken med skabsinventar i fabrikat HTH/bøg og hvidevarer i henhold til fortegnelse - dejlig lys spise-/opholdsstue med udgang til drivhus/have - 3 soveværelser - pænt badeværelse med bord-/skabsarrangement, bruseniche og gulvvarme - velindrettet bryggers med fast bord/vask/skabe og vaskemaskine.

Denne dejlige tvillingvilla har røde teglsten i facader, tegltag, termovinduer, betongulve, gipslofter. Ejendommen opvarmes med fjernvarme. Der er mulighed for tilslutning til YouSee Kabel-TV og kontingentet er ikke indeholdt i boligydelsen. Pænt haveanlæg. Veladministreret andelsboligforening med god & sund økonomi.

4 m2 udhus + drivhus ved stueudgang. Udhus og drivhus fremgår ikke af BBR.

ABSOLUT EN VELBELIGGENDE ANDELSBLIG - TÆT PÅ BYEN !

BEMÆRK VENLIGST AT OVENNÆVNTE HUSLEJE BESTÅR AF BOLIGYDELSE INCL. FÆLLESUDGIFTER OG RENOVATION - KR. 2.256,55 / MDR. HERTIL SKAL LÆGGES VARME-/VAND-/EL-/AFLØBSFORBRUG, SAMT EVT. TV-ANTENNE/INTERNET.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.