Dunhammervænget 25, Otterup, 5450 Otterup

Flot villa i godt boligkvarter i Otterup

Særdeles nydelig og velplejet villa i godt boligkvarter i Otterups Nordvestkvarter - tæt ved skole, børneinstitutioner og særdeles gode indkøbsmuligheder i Otterup by. Kun 10 min.'s kørsel til de nordfynske badestrande - 15 min.'s kørsel til Odense og der er tillige gode busforbindelser.

108 m2 velindrettet bolig der indeh. vinkelentre med åben garderobe - flot badeværelse med lyse klinker/fliser, gulvvarme og bruseniche - pænt renoveret bryggers/baggang med faste skabe og vaskem./tørret. - pænt køkken med lyse elementer, gode hvidevarer og god spiseplads - dejlig spise-/oph.stue med brændeovn og udg. til overdækket terrasse/have - 3 soveværelser med skabe.

22 m2 muret garage +14 m2 muret udhus/værksted.

Villaen har gule teglsten i facader, betontagsten, termovinduer, beton-/pladegulve med træklik/tæpper, gips-/panellofter. Villaen er velisoleret og opvarmes med fjernvarme - energimærke C.

En dejlig villa - fremstår overalt i velplejet stand - såvel ude som inde - pæn tilstandsrapport/elrapport/energimærke. Der er mulighed for tilslutning til YouSee med TV/Internet og endvidere mulighed for tilslutning til Waoo/EnergiFyn med TV/Fibernet. Velplejet og ugenert sydorienteret have med drivhus/brændeskur og med flisebelagt/overdækket terrasse ved stueudgang.

En velplejet kvalitetsvilla i godt boligkvarter - VI FREMVISER GERNE!

Ejendommen sælges for dødsbo!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.