Vimmelsbækløkken 29, Kirkendrup, 5270 Odense N

1-plans velbeliggende andelsbolig i Kirkendrup/Odense N

Velbeliggende 2 plans enderækkevilla der er opført i kvalitetsmaterialer i 1990. God beliggenhed i lukket og børnevenligt gårdmiljø tæt ved bybus/stoppested, skoler, børneinstitutioner, indkøbsmuligheder, Næsby Boldklub m.v. - et dejligt boligområde med gode belyste stisystemer og grønne områder.

112 m2 velindrettet bolig der i stueetage indeholder entre med skabe og trappe til 1. sal - klinkebelagt bryggers/toilet med fast bord/vask/skab/vaskemaskine/tørretumbler - pænt renoveret køkken med mørke elementer, gode hvidevarer og åbent til stue der giver et godt alrum - dejlig lys spise-/opholdsstue med udgang til terrasse/have. 1. sal indeholder repos med opgang til loft - flot badeværelse med lyse klinker/fliser, bruseplads og gulvvarme - soveværelser med skabe - 2 børnevær.

En kvalitetsrækkevilla med vandskuret/malet facade, betontagsten, termovinduer/udv. døre, klinke-/parketgulve, gipslofter. Der er mulighed for tilslutning til YouSee-TV. Dejlig vestvendt baghave med træbelagt terrasse ved stueudgang og lukket flisebelagt forhave. Gode P-forhold.

4 m2 udhus

Andelsboligforeningen består af 15 boliger. Herudover er etableret et attraktivt og veludstyret fælleshus der kan lejes af andelsboligforeningens medlemmer på ganske rimelige vilkår og mod forudgående aftale herom. Fælleshuset er fælleshus for alle 3 foreninger i bebyggelsen.

EN SUPERFLOT KVALITETSBOLIG - VI FREMVISER GERNE!

BEMÆRK VENLIGST:
NÆVNTE BOLIGYDELSE ER INCL. FÆLLESUDGIFTER UGØR KR. 2.893 / MDR. OPLYST VARMEFORBRUG ER BASERET PÅ SÆLGERS HIDTIDIGE FORBRUG. UDOVER BOLIGYDELSEN SKAL ALT FORBRUG BETYALES - VAND-VARME-/AFLØBSFORBRUG/ ELFORBRUG/RENOVATION OG TV-ANTENNE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.