Ørritslev Gade 31, Ørritslev, 5450 Otterup

Charmerende højtloftet villa i stor naturskøn have ved Otterup

Dejlig villa for den pladskrævende familie - charmerende og højtloftet - 274 etage-m2 der fordeler sig med 177 m2 bolig i 2 plan incl. 7 m2 erhvervsarel og 97 m2 kælder i 'boligkvalitet' - hvis I søger god plads til familiens vokseværk og drømmer om et sted, hvor store som små kan føle sig hjemme, er dette villaen for jer. Her får I en dejlig villa med god planløsning og god beliggenhed i stor og naturskøn have - med cykelafstand til Skovløkkeskolen - kun ca. 2 km til Otterup by, der rummer gode skoler, børneinstitutioner og særdeles gode indkøbsmuligheder. Kun 10 min.'s kørsel til de Nordfynske badestrande - 15 min.'s kørsel til Odense og der er tillige gode busforbindelser fra Otterup til Odense.

177 m2 velindrettet bolig i 2 plan der i stueetage indeholder entre med trappe til 1. sal - baggang med negang til kælder - pænt køkken med gode hvidevarer - kontor/spiseplads i tilknytning til køkkenet - 3 sammenhængende stuer med stuklofter/rosetter og de 2 med brændeovn ( den ene skal skiftes eller nedlægges ) og den ene med udgang til terrasse/have. 1. sal indeholder repos/fordelingsgang med adgangslem til loft - stort badeværelse med kar, bruseniche og gulvvarme - 4 soveværelser og de 2 med skabe. 97 m2 velindrettet kælder der indeholder grovkøkken/vaskerum - fordelingsgang - disp.-/teknikrum - 2 store disp. rum - stort badeværelse med bruseniche, lyse gulvklinker/gulvvarme. Kælderen har ikke boligstatus i BBR.

120 m2 muret udhus i god kvalitet - 2 disp. rum og gildestue med brændeovn ( skal skiftes eller nedlægges ) - stort loftrum og mednyere glaserede tegltagsten - anvendeligt til mange formål.

45 m2 carport

En dejlig villa der fremstår med pudsede/malede facader, nyere glaserede tegltagsten, termovinduer, træ-/gips-/pudsede lofter, træ-/klinke-/pladegulve. Villaen opvarmes med varmepumpe - luft-til-vand og brændeovn i stue ved køkken. Der er mulighed for tilslutning til Waoo-TV/Fibernet ved Energi Fyn. Stort naturskønt haveanlæg med drivhus og brændeoverdækning - meget ugenert have.

EN DEJLIG OG CHARMERENDE KVALITETSVILLA - vi fremviser gerne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.