Elmevej 25, Otterup, 5450 Otterup

Superflot og velplejet villa i Otterup - tæt på byen! Solceller - ingen elregning!

Særdeles nydelig og velplejet villa i godt boligkvarter i Otterup - tæt på byen og tæt ved skole, børneinstitutioner og særdeles gode indkøbsmuligheder i Otterup by. Kun 10 min.'s kørsel til de nordfynske badestrande - 15 min.'s kørsel til Odense og der er tillige gode busforbindelser.

Villaen er løbende renoveret indenfor de senere år og fremstår superflot - såvel ude som inde - med gule teglsten i facader, eternittag/pap, gode delvis feltopdelte vinduer, parket-/betongulve, lyse træ-/panellofter.

På den sydvendte tagflade er der monteret solceller der dækker hele ejendommens elforbrug

138 m2 velindrettet bolig der indeh. entre med skabe - bryggers/baggang med lyse gulvklinker/elgulvvarme, fast bord/vask/skabe og installation for vaskemaskine/tørretumbler - flot badeværelse med lyse gulvklinker/fliser, gulvvarme og bruseniche - flot og stort køkken med spiseplads, lyse elementer med prof. fronter og kvalitetshvidevarer - stor dejlig spise-/opholdsstue med udg. til udestuen - 3 soveværelser med skabe.

24 m2 udestue med trægulv, 3-lags termotag, termovinduer og udg. til haven - meget flot!

21 m2 muret garage med lille værksted/skabe og inst. for solceller. 2 små udhuse.

En superflot villa - fremstår overalt i velplejet stand - såvel ude som inde. Villaen opvarmes med fjernvarme. Der er monteret solceller på villaens sydvendte tagflade der dækker hele ejendommens elforbrug. Der er mulighed for tilslutning til Waoo/EnergiFyn med både TV og internet. Superflot og ugenert haveanlæg med flere flisebelagte terrasser - delvis med markiseoverdækninger, samt drivhus.

Absolut en superflot kvalitetsvilla - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.