Fangelvej 72N, Fangel, 5260 Odense S

Velbeliggende rækkevilla/andelsbolig i hyggeligt torvevænge i Fangel/Odense S

Særdeles nydelig og velplejet rækkevilla - opført i kvalitetsmaterialer i 2005. God beliggenhed i hyggeligt og børnevenligt torvevænge i Fangel - tæt ved bus/stoppested og med skole, børneinstitutioner og særdeles gode indkøbsmuligheder i Bellinge og Skt. Klemens. Fangel er et dejligt sted at bo.

59 m2 velindrettet bolig der indeholder klinkebelagt entre med teknikskab, åben garderobe og opgang til loft - flot badeværelse med bruseniche og lyse klinker/fliser/vaskemaskine/tørretumbler - dejligt lyst køkken med skabsinventar i fabrikat HTH, spiseplads og med gode hvidevarer - dejlig lys spise-/opholdsstue med udgang til flisebelagt terrasse, delvis overdækket - soveværelse med skabe.

Mindre udhus

En velholdt kvalitetsbolig med gule teglsten i facader, tegltagsten, kliktrægulve/klinkegulve, gipslofter. Rækkevillaen har gulvvarme overalt og opvarmes med fjernvarme. Der er mulighed for tilslutning til YouSee med TV/Internet. Flot og ugenert have med flisebelagt terrasse ved stueudgang, delvis overdækket. Flisebelagt/overdækket indgang.

EN LYS OG VENLIG KVALITETSBOLIG - VI FREMVISER GERNE!

BEMÆRK VENLIGST: NÆVNTE BOLIGYDELSE ER INCL. FÆLLESUDGIFTER, RENOVATION OG HAVEBIDRAG KR. 3.586 / MDR. HERTIL SKAL LÆGGES UDGIFT TIL EL-/VARME-/VAND-/AFLØBSFORBRUG OG EVT. TV/FIBERNET/INTERNET

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.