Æbleparken 94, 2., Søhus, 5270 Odense N

Superflot lejlighed i Æbleparken/Odense N - kom og kig!

Superflot og velindrettet lejlighed beliggende på 2. sal i velholdt og velordnet ejendom omgivet af grønne områder med legeplads og mindre sø. Tæt ved bybus/stoppested, skole, Søhuscentret ( indkøb, kiosk, posthus m.v. ). En velbeliggende lejlighed i cykelafstand til Tarupcentret og Odense City.

Lejligheden har et boligareal iflg. BBR på 59 m2 ( tinglyst boligareal på 48 m2 ) og indeholder entre med skab - spise-/opholdsstue med udgang til lukket altan ( uopvarmet udestue/kontor/arbejdsværelse m.v. ) - flot køkken med nyere lyse elementer og elbordkomfur-induktion/indbygningsovn/køle-fryseskab - soveværelse med skabe - flot lyst badeværelse med bruseplads og vaskemaskine.

Lejligheden har parketgulve i opholdsrum, betonlofter, ca. 20 år gl. stuevinduer i plast, lukket altan/disp. rum med ca. 15 år gl. vinduer i plast og nyere hoveddør. Der er mulighed for tilslutning til Antennelauget Søhus med Stofa som signalleverandør - både TV og internet. 2 m2 kælderrum og fælles vaske-/tørre-/cykelrum i kælder. Gode P-forhold ved ejendommen. Velfungerende ejerforening med god administration og god økonomi.

EN SUPERFLOT OG VELBELIGGENDE LEJLIGHED - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.