Æbleparken 10, 2., Søhus, 5270 Odense N

Velbeliggende 2. sals lejlighed i Æbleparken / Odense N - tæt ved alt!

Pæn lejlighed beliggende på 2. sal i velholdt og velordnet ejendom omgivet af grønne områder med legeplads og mindre sø. Tæt ved bybus/stoppested, skole, Søhuscentret ( indkøb, kiosk, posthus m.v. ). En velbeliggende lejlighed i cykelafstand til Tarupcentret og Odense City.

Lejligheden har et tinglyst boligareal på 48 m2 ( BBR 59 m2 ) og indeholder entre - spise-/opholdsstue med udgang til lukket altan ( uopvarmet udestue/kontor/arbejdsværelse m.v. ) - køkken med lyse elementer og med elkomfur/emhætte/køle-/fryseskab - soveværelse med skabe - pænt badeværelse med stor bruseplads.

En pæn lejlighed med parketgulve i opholdsrum, betonlofter, ca. 15 år gl. stuevinduer, lukket altan/disp. rum med ca. 10 år gl. vinduer og ny hoveddør. Der er mulighed for tilslutning til Antennelauget Søhus med Stofa som signalleverandør - både TV og internet. 2 m2 kælderrum og fælles cykelrum i kælder. Vaske-/tørrerum i nabokælder. Gode P-forhold ved ejendommen - tæt ved gode busforbindelser. Velfungerende ejerforening med god administration og god økonomi.

EN VELBELIGGENDE LEJLIGHED - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.