Æbleparken 98, 2., Søhus, 5270 Odense N

SuperflotIndflytningsklar lejlighed i velordnet ejendom i Søhus/Odense N - kom og kig!

Superflot lejlighed beliggende på 2. sal i velholdt og velordnet ejendom omgivet af grønne områder med legeplads og mindre sø. Tæt ved bybus/stoppested, skole, Søhuscentret ( indkøb, kiosk, posthus m.v. ). Absolut en pæn og velbeliggende lejlighed - i cykelafstand til Tarupcentret og Odense City.

Denne lejlighed har et tinglyst boligareal på 49 m2 ( BBR 60 m2 ) og indeholder entre med skab - dejlig lys stue med udgang til lukket altan ( kontor/arbejdsværelse ) - flot køkken med lyse elementer og elkomfur/emhætte/køleskab/fryseskab - soveværelse med stort skab - flot badeværelse med lyse vægfliser, lyse gulvklinker og stor bruseplads.

Lejligheden har parketgulve i entre/stue/soveværelse, i entre belagt med klinkelignende træplader, i stue med tæppe, ny hoveddør, ca. 15 år gl. stuevinduer, nyt glas i køkkenvinduer og lukket altan/disp. rum. Lejligheden fremstår i lyse og venlige farver - indflytningsklar. Der er mulighed for tilslutning til Antennelauget Søhus med Stofa som signalleverandør - med både TV og internet. 2 m2 kælderrum. Fælles vaske-/tørre-/cykelrum i nabokælder. Gode P-forhold ved ejendommen. Velfungerende ejerforening med god økonomi og god administration.

EN SUPERFLOT LEJLIGHED - indflytningsklar - vi fremviser gerne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.