Æbleparken 7, 2., Søhus, 5270 Odense N

Superflot lejlighed i Æbleparken/Odense N - kom og kig!

Særdeles nydelig lejlighed beliggende på 2. sal i velholdt og velordnet ejendom omgivet af grønne områder med legeplads og mindre sø. Tæt ved bybus/stoppested, skole, Søhuscentret ( indkøb, kiosk, posthus m.v. ). En velbeliggende lejlighed i cykelafstand til Tarupcentret og Odense City.

Lejligheden har et tinglyst boligareal på 48 m2 ( BBR 59 m2 ) og indeholder entre med skabe - spise-/opholdsstue med udgang til lukket altan ( uopvarmet udestue/kontor/arbejdsværelse m.v., men ej bolig ) - køkken med nyere lyse elementer og elkomfur/emhætte/køleskab - soveværelse med skabe - badeværelse med lyse gulvklinker/lyse vægfliser og stor bruseplads.

Lejligheden har parketgulve i opholdsrum, ca. 15 år gl. stuevinduer, lukket altan/disp. rum med ca. 10 år gl. vinduer og ny hoveddør. Der er mulighed for tilslutning til Antennelauget Søhus med Stofa som signalleverandør - både TV og internet. 2 m2 depotrum og fælles cykelrum i kælder og fælles vaske-/tørrerum i nabokælder. Gode P-forhold ved ejendommen. Velfungerende ejerforening med god administration og god økonomi.

EN SUPERFLOT LEJLIGHED - vi fremviser gerne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.