Æbleparken 66, 3., Søhus, 5270 Odense N

Pæn og velbeliggende lejlighed i Æbleparken/Odense N

Pæn lejlighed beliggende på 2.sal i velholdt og velordnet ejendom omgivet af grønne områder med legeplads og mindre sø. Tæt ved bybus/stoppested, skole, Søhuscentret ( indkøb, kiosk, posthus m.v. ). En velbeliggende lejlighed i cykelafstand til Tarupcentret og Odense City.

Lejligheden har et tinglyst boligareal på 49 m2 ( BBR 60 m2 ) og indeholder entre - spise-/opholdsstue med udgang til lukket altan ( uopvarmet udestue/kontor/arbejdsværelse m.v. ) - pænt køkken med lyse elementer og elkomfur/emhætte/køle-/fryseskab - soveværelse med skabe - pænt badeværelse med stor bruseplads.

En pæn lejlighed med parketgulve i opholdsrum, betonlofter, ca. 15 år gl. stuevinduer, lukket altan/disp. rum med ca. 10 år gl. vinduer og ny hoveddør. Der er mulighed for tilslutning til Antennelauget Søhus med Stofa som signalleverandør - både TV og internet. 2 m2 kælderrum og fælles Cykerum i kælder og vaske-/tørrerum i naboblok. Gode P-forhold ved ejendommen. Velfungerende ejerforening med god administration og god økonomi.

EN VELBELIGGENDE LEJLIGHED - vi fremviser gerne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.