Groløkkevænget 69, Søhus, 5270 Odense N

Velbeliggende rækkevilla med god planløsning i Odense N

Flot og velplejet Koch-rækkevilla med god beliggenhed i godt boligkvarter - tæt ved bybus/stoppested, skoler, børneinstitutioner og gode indkøbsmuligheder. Nem tilkørsel til universitet, teknikum og motorvej via Odins Bro. Cykelafstand til Odense City, Tarupcentret m.v. - via gode belyste stisystemer.

100 m2 velindrettet bolig der indeholder entre - pænt lyst badeværelse med kar/brus og lyse klinker/fliser - superflot køkken med mørke elementer, kvalitetshvidevarer og i åben forbindelse med stuen - 2 børneværelser - spise-/opholdsstue med udgang til delvis overdækket terrasse/have - soveværelse med skabe og adgang til toilet - bryggers/baggang med vask-/skabselementer og tilslutningsmulighed for vaskemaskine/tørretumbler.

23 m2 carport/udhus og 6 m2 udhus i baghave.

Denne velbeliggende rækkevilla har gule teglsten i facader, eternittag, termovinduer, krybekælder, parketgulve i opholdsrum, pladelofter. Der er mulighed for tilslutning til Antennelauget Søhus med Stofa som signalleverandør, samt YouSee. Velplejet haveanlæg med flisebelagte terrasser på begge sider af huset.

EN FLOT OG VELBELIGGENDE RÆKKEVILLA - vi fremviser gerne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.