Åsumvej 691, 5240 Odense NØ

Dejlig rækkevilla med god beliggenhed i Odense NØ - kom og kig!

Sælges for dødsbo!!

Velbeliggende rækkevilla i bunden af lukket, trafiksvagt boligvænge i Åsum - med kort afstand til alle dagligdagens fornødenheder - bybus/stoppested, skoler, børneinstitutioner og gode indkøbsmuligheder. Ikke langt til Rosengårdscentret, Ikea, Bilka, Syddansk Universitet og det kommende supersygehus. God busforbindelse til Odense Centrum og gode tilkørselsforhold til det fynske motorvejsnet.

Rækkevillaen har et velindrettet boligareal på 107 m2 og indeholder entre/gang med åben garderobe og skab - stort vær. ( tidl. 2 ) - værelse med skabe - soveværelse med skabe - stor vinkelstue ( mulighed for 1 vær. mere ) med udgang til terrasse/have - godt spisekøkken med lyse elementer og hvidevarer - bryggers/baggang med skabe og vaskemaskine - gæstebadeværelse med brus - badeværelse med kar/brus og gulvvarme.

20 m2 carport/udhus

Rækkevillaen har gule teglsten i facader, eternitbølgeplader på taget, gode termovinduer, flotte egeparketgulve i opholdsrum, træ-/panellofter. Rækkevillaen opvarmes med fjernvarme og varmtvandsbeholderen er udskiftet med varmeveksler. Der er mulighed for tilslutning til Glenten med både TV og Internet. Dejlig ugenert have med stor flisebelagt/overdækket terrasse ved stue-/bryggersudgang

Absolut en dejlig rækkevilla - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.