Æbleparken 86, 2., Søhus, 5270 Odense N

Velbeliggende lejlighed i Æbleparken/Odense N - kom og kig!

Velindrettet lejlighed beliggende på 2. sal i velholdt og velordnet ejendom omgivet af grønne områder med legeplads og mindre sø. Tæt ved bybus/stoppested, skole, Søhuscentret ( indkøb, kiosk, posthus m.v. ). En velbeliggende lejlighed i cykelafstand til Tarupcentret og Odense City.

Lejligheden har et tinglyst boligareal på 48 m2 ( BBR 59 m2 ) og indeholder entre med skab - spise-/opholdsstue med udgang til lukket altan ( uopvarmet udestue/kontor/arbejdsværelse m.v. ) - køkken med ældre elementer og elkomfur/køle-fryseskab - soveværelse med skabe - badeværelse med stor bruseplads. Lejligheden fremstår helt original og trænger til opdatering.

Lejligheden har parketgulve med tæpper i opholdsrum, ca. 15 år gl. stuevinduer, lukket altan/disp. rum og ny hoveddør. Der er mulighed for tilslutning til Antennelauget Søhus med Stofa som signalleverandør - både TV og internet. 2 m2 kælderrum og fælles vaske-/tørre-/cykelrum i kælder. Gode P-forhold ved ejendommen. Velfungerende ejerforening med god administration og god økonomi.

EN VELBELIGGENDE LEJLIGHED - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.