Groløkkevænget 22, Søhus, 5270 Odense N

Superflot villa i Søhus/Odense N - direkte til Viemoserenden og naturskønne omgivelser

Velbeliggende villa i bunden af trafiksvagt boligvænge i Søhus - fantastisk beliggenhed direkte ud til engareal og Viemoserenden i baghaven - tæt ved bybus/stoppested, skoler, institutioner og gode indkøbsmuligheder. Belyste stisystemer i nærområdet og cykelafstand til Odense City, Tarupcentret m.v. Vil du bo godt, centralt og i pagt med naturen, er denne villa en enestående mulighed - naturen er lige udenfor døren!

125 m2 velinderettet bolig der indeholder klinkebelagt entre med skabe og åben garderobe - baggang med nedgang til kælder - fordelingsgang med skabe - gæstetoilet med mosaikgulv og lyse fliser - dejligt køkken med lyse elementer, gode hvidevarer og spiseplads - spisestue ( tidl. vær. ) adskilt fra opholdstue med 2-fløjet glasdør - dejlig opholdsstue med udgang til stor hævet træterrasse med nedgang til haven og med storslået udsigt til den omkringliggende flotte natur - flot badeværelse med bruseniche, lyse klinker/fliser og gulvvarme - 2 soveværelser ( opr. 3 ).

125 m2 dejlig tør kælder med god rumhøjde og hvortil der er nedgang fra villaens stueetage og direkte udgang til terrasse/have - kælderen har frilagt facade i havesiden. Kælderen indeholder trapperum/fordelingsgang/entre - vaskerum med vaskemaskine/tørretumbler - værksted/teknikrum - 5 disp. rum/depotrum. En dejlig lys kælder med mange anvendelsesmuligheder.

25 m2 carport/udhus - 9 m2 udhus - 21 m2 uopvarmet udestue

En dejlig villa med god planløsning. Villaen har røde teglsten i facader, betontagsten gode termovinduer, betongulve med tæpper/vinyl/klinker, træ-/gipslofter. Villaen er opvarmes med fjernvarme. Villaen er tilsluttet Søhus Antenneforening. Velplejet have med flisebelagte terrasser, udestue og overdækning ved kælderudgang.

EN SUPERFLOT OG VELBELIGGENDE VILLA - vi fremviser gerne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.