Kornvænget 25, 5471 Søndersø

flot og velplejet villa i Søndersø - SKAL SES!

Velbeliggende villa i bunden af lukket trafiksvagt og børnevenligt vænge - direkte ud til grønt fællesareal. Bynær beliggenhed - tæt ved ved alle hverdagens fornødenheder, herunder både skole, børnehave, Nordfyns Gymnasium, Søndersøhallen og dagligvarebutikker. Centralt i Søndersø by finder man Søndersø Bypark, som er en oase af liv. Byparken har en bred vifte af funktioner - der er både legeplads for de mindste, streetbasket, fodbold, skaterbane og fitnessredskaber m.v. Gode busforbindelser til Bogense og Odense og kun ca. 15 min. til den fynske motorvej.

165 m2 velindrettet bolig der indeholder vindfang med skifergulv - entre med skifergulv og skabe - pænt gæstetoilet - klinkebelagt byggers/baggang med vaskemaskine/tørretumbler - dejligt køkken med skabe med grof. egefronter og spiseplads - dejlig spise-/opholdsstue med udgang til haven - 5 soveværelser ( p.t. 3 og det ene med udgang til terrasse/have - alle vær. kan kan let retableres ) - flot badeværelse med lyse klinker/fliser, gulvvarme og bruseniche.

28 m2 muret garage/udhus

18 m2 carport

25 m2 overdækket terrasse

En dejlig og rummelig villa med god planløsning. Villaen har lyse kalksandsten i facader, nyere eternittag, gode termovinduer, træ-/betongulve med tæpper/skiferplader/klinker, træ-/gipslofter. Villaen opvarmes med fjernvarme. Villaen er tilsluttet Søndersø Antenne -og Kabelnet. Dejlig velplejet have med flisebelagt/overdækket terrasse ved carport.

En velplejet bolig tæt ved alt - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.