Svenstrupvej 24A, Skt Klemens, 5260 Odense S

Velbeliggende villa i Skt. Klemens/Odense S - tæt ved alt!

Særdeles nydelig villa med en fantastisk beliggenhed i bunden af lukket boligvænge - meget centralt i Skt. Klemens. Der er fra ejendommen kort afstand til skole, institutioner, gode indkøbsmuligheder, offentlig transport. Kort afstand til motorvejsnettet og Dalum/Odense C.

Villaen har et bebygget areal på 184 m2 - der er fordelt på 147 m2 bolig og 37 m2 carport/udhus. Det velinderettede boligareal indeholder entre/gang - gæstetoilet - flot nyere køkken/alrum med lyse elementer, god skabsplads, kvalitetshvidevarer og god spiseplads - stor spise-/opholdsstue med velfungerende brændeovn og udgang til terrasse/have - dejligt bryggers/baggang med klinkegulv, fast bord/vask/skabe og vaskemaskine/tørretumbler/skabsfryser - soveværelse med skabe - 3 børneværelser - dejligt badeværelse med badekar, bruseniche og gulvvarme.

37 m2 integreret carport/uhus

Villaen har røde teglsten i facader, betontagsten, termovinduer, parketgulv/træpladegulve med tæpper, træ-/gipslofter. Villaen er tilsluttet Skt. Klemens Antenneforening. En flot og velbygget villa i rigtig god kvalitet - såvel ude som inde. Der foreligger flotte rapporter på ejendommen. Ugenert og velplejet haveanlæg.

EN SUPERFLOT BOLIG I GODT BOLIGKVARTER - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.