Lindegårdhaven 14, 5260 Odense S

Superflot andelsbolig/tvillingvilla i Odense S

Særdeles velplejet 1 pl. andelsbolig/tvillingvilla - opført i 1997 og efterfølgende gennemgribende renoveret/opdateret - god beliggenhed i lukket ugenert vænge, tæt ved bybus/stoppested, skole, børneinstitutioner, indkøbsmuligheder m.v. Fantastisk flot have med flisebelagte terrasser på begge sider af huset og overdækket/lukket terrasse ved stueudgang. En super flot bolig!

106 m2 velindrettet bolig der indeholder klinkebelagt entre - klinkebelagt bryggers/baggang med fast bord/vask/skabe og vaskemaskine/tørretumbler/skabsfryser - køkken med lyse skabselementer, elkomfur/emhætte/køleskab og god spiseplads - stor og dejlig lys opholdsstue med udgang til lukket terrasse/havestue og hvorfra der er adgang til haven - 2 gode soveværelser med skabe - dejligt badeværelse med lyse klinker/fliser, bruseniche og gulvvarme.

17 m2 velbygget udestue ved stueudgang - med isoleret træplankegulv, termotag, termovinduer og lette skydedøre der giver nem adgang til den flotte have.

4 m2 udhus

En kvalitetsbolig med røde teglsten i facader, røde teglsten på taget, termovinduer, flotte bøgeparket-/klinkegulve, plankegipslofter, flot lyst skabsinventar. Boligen opvarmes med fjernvarme og der er installeret luft-til-luft klimapumpe. Der er mulighed for tilslutning til Skt. Klemens Antenneforening og udgift skal betales ud over nævnte ydelser. Der er gode P-forhold. Der er tale om en særdeles veldrevet og veladministreret andelsboligforening med en sund økonomi - bemærk venligst, at andelshaverne i foreningen skal være fyldt 50 år og må ikke have hjemmeboende børn.

EN SUPERFLOT OG VELPLEJET KVALITETSBOLIG - VI FREMVISER GERNE !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.