Hjortevænget 15, 5400 Bogense

Særdeles nydelig og velplejet villa i bunden af lukke vænge i godt boligkvarter i Bogense - tæt på byen og tæt ved skole, børneinstitutioner og særdeles gode indkøbsmuligheder i Bogense by. Nær havn, vand og gode busforbindelser til Otterup og Odense.

110 m2 velindrettet bolig der indeh. entre - klinkebelagt bryggers/baggang med vaskemaskine/tørretumbler - flot køkken/alrum med lyse elementer, kvalitetshvidevarer og i åben forb. med stue - flot badeværelse med lyse klinker/fliser, bruseplads og gulvvarme - soveværelse med skabe - børneværelse med skab - dejlig spise-/opholdsstue med brændeovn, åben til køkken og med udgang til overdækket terrasse/have.

32 m2 carport/udhus og 18 m2 + 13 m2 overdækket terrasse ved stueudgange.

Villaen har gule teglsten i facader, eternittag, gode og delvis nyere termovinduer, trægulve og træ-/panellofter. En lys og venlig og meget velplejet villa - såvel ude som inde. Villaen opvarmes med fjernvarme - bemærk sælgers lave varmeudgift. Der er mulighed for tilslutning til Bogense Antenneforening med TV og Internet. Velplejet og ugenert have med terrasseoverdækninger ved begge stueudgange.

EN SUPERFLOT KVALITETSVILLA I GODT BOLIGKVARTER - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.