Østparken 4, 5450 Otterup

Superflot sommerhus i Hasmark - vi fremviser gerne!

Særdeles nydeligt og velplejet sommerhus i Hasmark - med rigtig god beliggenhed på 1200 m2 grund, i rolige omgivelser og lukket vænge - mindre gåafstand til velnok Fyns bedste og mest børnevenlige sandstrand. Kort afstand til de naturskønne områder ved Enebærodde - et sandt eldorado for naturelskere. Hasmark er et dejligt feriested for både voksne og børn - her er rige muligheder for at dyrke alle havets glæder - gode tilbud på campingpladsen med grill og købmand, vandland, minigolf, petanbane m.v. I Hasmark er der rige muligheder for at lade op, slappe af og hygge sig.

Dette dejlige fritidshus har et bebygget areal på 94 m2 - der fordeler sig med 67 m2 bolig med god plan løsning, 22 m2 udestue i boligkvalitet og 5 m2 udhus. Oprindeligt er fritidshuset opført i 1987 og efterfølgende renoveret - med ny tagbelægning/tagrender i 1998, nyt køkken i 1998, nyt hæve-/skydedørsparti i udestue i 2021, nye trægulve i 2017 og installering af varmepumpe i 2018. Velisoleret og opvarmes med el/varmepumpe. Tilslutning til Fibernet muligt - er lagt ind på ejendommen.

67 m2 velindrettet bolig der indeholder pænt køkken/alrum/spisetue med lyse elementer og udgang til terrasse - dejlig opholdsstue/alrum med udgang til udestuen - soveværelse med skabe - 2 børneværelser med skab - badeværelse fast bord/vask/skabsarrangement, lyse gulvklinker, brusekabine og vaskemaskine.
22 m2 superlækker udestue opført i 1998 - udestuen har meget høj boligkvalitet - adgang fra opholdsstuen og udgang til træterrasse på de 2 sider og udgang til flisebelagt terrasse på den 3. side. Udestuen har loft til kip, døre-/vindueselementer med termoglas, flot trægulv - MEGET MEGET FLOT!

Sommerhuset fremstår overalt i helt perfekt stand - såvel ude som inde - mørkfarvede træbeklædte facader, eternittagplader, hvide vinduer/døre, trægulve, lyse træbeklædte vægge/lofter - en lys og venlig bolig - MEGET FLOT! Dejlig sydorienteret have - med terrasser ved alle 3 stueudgange. Haven er anlagt med stort græsareal - nem at holde - og meget ugenert!

ET SUPERFLOT SOMMERHUS - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.