Lærkevænget 2, 5450 Otterup

Veldisponeret sommerhus i Hasmark - meget tæt på stranden!

Dejligt veldisponeret sommerhus - velbeliggende på 478 m2 ejergrund - kun ca. 50 m fra en af Danmarks bedste badestrande.

God og central beliggenhed med kort afstand til Hasmark Strand Camping med et væld af spændende tilbud til både børn og voksne med restaurant, pizzaria, badeland, stor udendørs opvarmet swimmingpool, indkøbsmuligheder m.v. og tæt på ishus/kiosk/grill og minigolfbane.

Der er mange dejlige naturskønne områder på Nordfyn og i/ved Hasmark, herunder kort afstand til Hofmansgave og Enebærodde - et fredet naturområde der rummer mulighed for mange dejlige naturoplevelser.

Kun 10 min. i bil til Otterup og 25 min. til Bogense og Odense.

Sommerhuset har et boligareal på 79 m2 - fordelt på 2 bygninger. Den ene med 51 m2 der indeholder entre - toilet - køkken/alrum med lyse elementer, gode hvidevarer, betongulv med tæppe/klinker og indmuret brændeovn - opholdsstue med klinkegulv, brændeovn og udg. til flisebelagt terrasse/have. Den anden bygning indeholder 2 soveværelser med skabe og dejligt badeværelse.

8 m2 rigtig godt udhus, hvori der er indrettet 2 sovepladser - ej bolig!

Et velplejet sommerhus i rigtig fin stand - både ude og inde. Murværk/bræddebeklædning i facader, eternittag, gode termovinduer, betongulve med tæpper/klinker og trælofter. Egen TV-antenne/parabol og mulighed for Fibernet. Velplejet og ugenenrt have med stort flisebelagt terrasseareal og stor grilplads.

ET MEGT FLOT SOMMERHUS TÆT PÅ STRANDEN - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.