Æbleparken 82, 3., Søhus, 5270 Odense N

Superflot og velbeliggende lejlighed i Æbleparken/Odense N - god investering!

Superflot og velplejet lejlighed beliggende på 3. sal i velholdt og velordnet ejendom omgivet af grønne områder med legeplads og mindre sø. Tæt ved bybus/stoppested, skole, Søhuscentret ( indkøb, kiosk, posthus m.v. ). En velbeliggende lejlighed i cykelafstand til Tarupcentret og Odense City.

Lejligheden har et tinglyst boligareal på 49 m2 ( BBR 60 m2 ) og indeholder entre - spise-/opholdsstue med udgang til lukket altan ( uopvarmet udestue/kontor/arbejdsværelse m.v. ) - superflot køkken med nyere lyse elementer og elkomfur/emhætte/køle-fryseskab/opvaskemaskine - soveværelse med nyere skabe - superflot badeværelse med mørke gulvklinker/lyse vægfliser og stor bruseplads.

Lejligheden er i meget flot stand og med parketgulve i opholdsrum, ca. 15 år gl. stuevinduer, lukket altan/disp. rum og ny hoveddør. Der er mulighed for tilslutning til Antennelauget Søhus med Stofa som signalleverandør - både TV og internet. 2 m2 kælderrum og fælles vaske-/tørre-/cykelrum i kælder. Gode P-forhold ved ejendommen. Velfungerende ejerforening med god administration og god økonomi.

Lejligheden er p.t. udlejet og lejemålet er uopsagt - hør nærmere!

EN SUPERFLOT LEJLIGHED - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.