Fangelvej 72H, 5260 Odense S

Velbeliggende tvillingvilla/andelsbolig i hyggeligt torvevænge i Fangel/Odense S

Særdeles nydelig og velplejet tvillingvilla - opført i kvalitetsmaterialer i 2005. God beliggenhed i hyggeligt og børnevenligt torvevænge i Fangel - tæt ved bus/stoppested og med skole, børneinstitutioner og særdeles gode indkøbsmuligheder i Bellinge og Skt. Klemens. Fangel er et dejligt sted at bo.

88 m2 velindrettet bolig der indeholder klinkebelagt entre med teknikskab og opgang til loft - flot badeværelse med bruseniche og lyse klinker/fliser/vaskemaskine/tørretumbler - dejligt lyst køkken med skabsinventar i fabrikat HTH og med hvidevarer - dejlig lys spise-/opholdsstue med udgang til flisebelagt terrasse, delvis overdækket - soveværelse med skabe - børneværelse med skabe.

Mindre udhus

En velholdt kvalitetsbolig med gule teglsten i facader, tegltagsten, eg-kliktrægulve/klinkegulve, gipslofter. Rækkevillaen har gulvvarme overalt og opvarmes med fjernvarme. Boligen er tilsluttet via fælles tilslutning til YouSee og herudover også til Fibernet ved Energi Fyn. Ugenert have med flisebelagt terrasse ved stueudgang, delvis overdækket. Flisebelagt/overdækket indgang.

EN LYS OG VENLIG KVALITETSBOLIG - VI FREMVISER GERNE!

BEMÆRK VENLIGST AT OVENNÆVNTE BOLIGYDELSE ER INCL. FÆLLESUDGIFTER, RENOVATION OG HAVEBIDRAG KR. 4.553 / MDR. HERTIL SKAL LÆGGES UDGIFT TIL VARME-/VAND-/AFLØBSFORBRUG OG EVT. TV/FIBERNET/INTERNET

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.