Æbleparken 26, st., 5270 Odense N

Flot og velplejet stuelejlighed i velordnet ejendom i Odense N - tæt ved alt!

Pæn og velholdt lejlighed beliggende i stueetage i velholdt og velordnet ejendom omgivet af grønne områder med legeplads og mindre sø. Tæt ved bybus/stoppested, skole, Søhuscentret ( indkøb, kiosk, posthus m.v. ). En velbeliggende lejlighed i cykelafstand til Tarupcentret og Odense City.

Lejligheden har et tinglyst boligareal på 48 m2 ( BBR 59 m2 ) og indeholder entre - spise-/opholdsstue med udgang til lukket altan ( uopvarmet udestue/kontor/arbejdsværelse m.v. ) - pænt køkken med lyse elementer og elkomfur/emhætte/køle-fryseskab - soveværelse med skabsvæg - pænt badeværelse med lyse fliser og stor bruseplads.

Lejligheden fremstår pæn og med parketgulve i opholdsrum, ca. 15 år gl. stuevinduer, lukket altan/disp. rum med nyere vinduer og ny hoveddør. Der er mulighed for tilslutning til Antennelauget Søhus med Stofa som signalleverandør - både TV og internet. 2 m2 kælderrum og fælles cykelrum/vaske-/tørrerum i kælder. Gode P-forhold ved ejendommen. Velfungerende ejerforening med god administration og god økonomi.

EN DEJLIG LEJLIGHED - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.