Øster Lundevej 20, Lunde, 5450 Otterup

Lille landbrugsejendom i Lunde ved Otterup

Lille landbrugsejendom i Lunde ved Otterup

En velbeliggende ejendom i naturskønne omgivelser og med kort afstand til Otterup og Odense. I Otterup er der gode skoler, børneinstitutioner, aktivt idrætscenter og gode indkøbsmuligheder. Herudover bør særligt nævnes den korte afstand til den flotte nordfynske natur og de nordfynske badestrande - her er rige muligheder for mange dejlige naturoplevelser.

Ejendommen har et jordtilliggende på 1.0020 ha - jorden ligger ved ejendommen. Ejendommen rummer mulighed for lille dyrehold. 200 m til Lunde Ridecenter.

160 m2 velindrettet bolig der indeh. klinkebelagt entre - klinkebelagt bryggers/baggang med vaskemaskine - stort køkken/alrum med skabselementer med fyrretræsfronter, gode hvidevarer/god skabslads og udg. til terrasse/have - flot stort badeværelse med lyse klinker/fliser - soveværelse - 2 værelser - hjørneværelse med udg. til haven - stor spise-/opholdsstue - gang med opg. til loftrum/1. sal - lille badevær. ved bryggers.

735 m2 stald-/lade-/udhusbygninger - her er muligheder!

Stuehuset har vandskurede vægge i facader, betontagsten, sprossede termovinduer, træ-/betongulve og træ-/pladelofter. Opvarmning sker med naturgas, men der forefindes også gl. træpillefyr. Ejendommen er tilsluttet det lokale vandværk og afløb sker til det offentlige kloaknet. Boligen er tilsluttet Lunde Antennelaug med Glenten som signalleverandør - både TV og Internet.

KOM OG SE DENNE EJENDOM - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.