Egensevej 37, Egense Mark, 5450 Otterup

Velbeliggende villa i Egense ved Otterup - med stor muret garage/udhus

Velbeliggende villa med stort garage/værksted/udhusareal i naturskønne omgivelser i Egense ved Otterup - midt mellem Otterup by og det skønne sommerhusområde ved Hasmark Strand. Kort afstand til de naturskønne områder ved Enebærodde - et sandt eldorado for naturelskere. Hasmark er et dejligt sted for både voksne og børn - her er rige muligheder for at dyrke alle havets glæder - i både Egense og Hasmark er der rige muligheder for at lade op, slappe af og hygge sig.

Villaen har et velindrettet boligareal på 174 m2 og indeh. entre - bryggers/baggang - køkken/alrum - stor spise-/opholdsstue med brændeovn og med udg. til overdækket terrasse og sydorienteret have - 4 soveværelser - 2 badeværelser med bruseplads og lyse klinker/fliser. Fra garagen er der opgang til ejendommens 1. sal der indeh. repos - stort hobbyrum med mange anvendelsesmuligheder og med udgang til altan - depotrum. 1. sal ej bolig!

59 m2 muret garage/værksted - her er mange anvendelsesmuligheder. 14 m2 overdækning i tilknytning til garagen.

63 m2 dobbelt carport.

Hele ejendommen fremstår med pudset/male facader, eternittag, delvis nyere vinduer, betongulve med træ/tæpper/klinker, træ-/pladelofter. Ejendommen opvarmes med el/varmepumpe/brændeovn og der monteret solcelle på taget. Der er mulighed for tilslutning til Fibernet og det er lagt ind. Gode P-forhold ved ejendommen. En spændende/velholdt ejendom med et godt og effektivt boligareal og et godt udhusareal der rummer mange anvendelsesmuligheder. Kort afstand til Otterup

KOM OG SE DENNE DEJLIGE EJENDOM - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.