Eranthisvænget 21, 5450 Otterup

Velbeliggende villa i godt boligkvarter i Otterup

Særdeles nydelig og velplejet villa i godt boligkvarter i Otterups Nordvestkvarter - tæt ved skole, børneinstitutioner og særdeles gode indkøbsmuligheder i Otterup by. Kun 10 min.'s kørsel til de nordfynske badestrande - 15 min.'s kørsel til Odense og der er tillige gode busforbindelser.

142 m2 velindrettet bolig der indeh. entre - pænt gæstebadeværelse med lyse klinker/fliser, gulvvarme og bruseniche - pænt renoveret bryggers/baggang med fast bord/skabe og vaskem./tørret. - pænt renoveret køkken med lyse HTH-elementer, kvalitetshvidevarer og god spiseplads - flot badevær. med lyse klinker/fliser, bord-/vask-//skabsarrangement, gulvvarme og bruseniche - dejlig spise-/oph.stue med udg. til udestue - 3 soveværelser med skabe.

20 m2 velbygget udestue med trægulv, termotag og termovinduer. En dejlig lys udestue med udgang til terrasse/have

42 m2 dobbelt carport med stort muret udhus

Villaen har røde teglsten i facader, ca. 15 år gl. tagbelægning, delvis nyere termovinduer, beton-/pladegulve med træklik/tæpper, panellofter. Villaen er velisoleret og opvarmes med fjernvarme - der foreligger flot energimærke

En dejlig villa - fremstår overalt i velplejet stand - såvel ude som inde - pæn tilstandsrapport/elrapport. Der er mulighed for tilslutning til YouSee med TV/Internet og endvidere mulighed for tilslutning til Waoo/EnergiFyn med TV/Fibernet. Velplejet og ugenert sydorienteret have med flisebelagte terrasser ved begge havestueudgange - den ene delvis overdækket.

En velplejet kvalitetsvilla i godt boligkvarter - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.