Tøndeskovrækken 107, 5350 Rynkeby

Velbeliggende sommerhus i flot naturskønt område ved Rynkeby/Kerteminde

Sommerhus i flot og uspoleret natur - lige i kanten af mindre skov og med flot udsigt over markerne - et dejligt naturskønt og ugenert område med skov og mindre sø - kun få min. kørsel til Rynkeby, Kerteminde og Odense. Her kan du bo i pagt med naturen - den er lige uden for døren!

Iflg. BBR udgør sommerhusets boligarealet 35 m2 og indeholder mindre køkken med direkte adgang udefra - dejlig spise-/opholdsstue med brændeovn - soveværelse. Herudover er der 10 m2 udhus der er indrettet med toiletrum/brusekabine og disp. rum/køjerum, men ej boligareal - begge med adgang udefra. Bemærk venligst - udhuset er ej bolig!

30 m2 carport/udhus i træ med prof. stålplader på tag.

Sommerhuset har isolerede og træbeklædte ydervægge, nyere stålpladetag, 1/2-lags vinduer, trægulve og trælofter. Sommerhuset opvarmes med el og brændeovn. Udhuset er uisoleret og har ligeledes træbeklædte ydervægge og bølgeplader på taget - defekte! Sommerhuset er tilsluttet lokalt vandværk og med godkendt afløb til samletank. Der er mulighed for tilslutning til YouSee med både telefon og Internet.

Dejligt sommerhus med en ugenert beliggenhed - vi fremviser gerne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.