Hans P Fiskers Vej 21, 5450 Otterup

Velplejet og velbeliggende sommerhus i Hasmark - nær stranden og den flotte natur

Velplejet sommerhus på 1203 m2 velbeliggende lejegrund - kun 500 m fra den børnevenlige sandstrand og ligeledes kort afstand til de naturskønne områder ved Enebærodde - et sand eldorado for naturelskere. Hasmark er et dejligt feriested for både voksne og børn - altid gode tilbud på campingpladsen, vandland, minigolf, petanbane m.v. - her er rige muligheder for at lade op, slappe af og hygge sig. Gode indkøbsmuligheder i Otterup.

Sommerhuset er opført i 1976 og væsentligt om-/tilbygget i 2007 og fremstår meget velholdt. 91 m2 velindrettet bolig der indeh. overdækket indg./morgenterrasse - badeværelse med lyse klinker/fliser og bruseniche - 4 soveværelser - godt køkken/alrum/spisestue med lyse elementer og gode hvidevarer - dejlig stor stue med brændeovn og udgang til delvis overdækket træterrasse på 20 m2 og med indmuret brændeovn.

12 m2 anneks/udhus - fremgår ej af BBR

23 m2 carport/udhus

Sommerhuset er opført med ydervægge i Gasbeton, nyere stålplade-tag, gode termovinduer, betongulve med tæpper, flotte skrå trælofter. Sommerhuset opvarmes med el/brændeovn/varmepumpe. Egen TV-antenne. Haven er anlagt med græs og nem at vedligeholde.

ET RIGTIG DEJLIGT SOMMERHUS - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.