Bodil Neergård Vænget 33, 5270 Odense N

Dejlig rækkevilla centralt i Søhus

Velbeliggende rækkevilla i lukket traiksvagt og børnevenligt boligvænge - haven støder op til lille skov og grønt område. I øvrigt tæt på bybus/stoppested, skoler, børneinstitutioner, gode indkøbsmuligheder m.v. Rigtig god beliggenhed i Søhus - nær Odense Kanal og med cykelafstand til Tarupcentret og Odense City.

130 m2 velindrettet bolig der indeh. entre - gæstetoilet - flot badeværelse med lyse klinker/fliser, stor bruseniche og gulvvarme - soveværelse med skabe - 2 børneværelser - spisestue - opholdsstue med lyse gulvklinker og udgang til udestue - pænt køkken med god spiseplads - bryggers/baggang med vaskemaskine/tørretumbler og udgang til udestue.

14 m2 uopvarmet udestue med termovinduer, termotag og trægulv - med adgang fra opholdsstue og bryggers/baggang og med udgang til terrasse/have - ej godkendt!

19 m2 carport/udhus + 9 m2 udhus i baghave

En dejlig rækkevilla med god planløsning. Gule teglsten i facader, eternittag, gode termovinduer - delvis med energiruder, krybekælder, klinke-/træ-/parketgulve, trælofter. Rækkevillaen opvarmes med fjernvarme - bemærk det lave varmeforbrug. Der er mulighed for tilslutning til Antennelauget Søhus og til YouSee - med både TV og internet og nu også mulighed for Fibernet. Flisebelagt forhave og pænt anlagt/ugenert baghave med terrasse.

Dejlig rækkevilla centralt i Søhus - vi fremviser gerne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.