Strandager 105, 5270 Odense N

Velbeliggende landbrugsejendom i Odense N - naturskønne omgivelser

Dejlig landbrugsejendom med god beliggenhed i naturskønne omgivelser - tæt ved Odense og Odense Kanal - naturen er lige uden for døren. Ejendommen har et jordtilliggende på 7,4398 ha - jorden er fordelt på 2 matr. nr. Det ene jordstykke ligger ved ejendommen og det andet i umiddelbar nærhed. Jorden er p.t. bortforpagtet, men er til rådighed for køber når forpagter har høstet.

78 m2 velindrettet bolig der i stueetage indeh. entre med trappe til 1. sal - dejligt køkken/alrum/spisestue med lyse elementer og gode hvidevarer - opholdsstue - baggang - badeværelse med bruseniche, lyse klinker/fliser og gulvvarme, værksted/fyrrum. 1. sal indeh. soveværelse med skabe - værelse - toilet.
54 m2 kælder med indv. og udv. op-/nedgang. Kælderen har god rumhøjde og indeh. 3 disp. rum.

11m2 uopvarmet udestue.

Villaen har røde teglsten i facader, tegltag, gode termovinduer, trægulve træ-/gipslofter. Villaen opvarmes med fastbrændselsfyr og i forbindelse hermed er installeret en 1400 L akkumuleringstank der væsentligt bidrager til den gode fyringsøkonomi og tillige mindsker antallet af fyringen. En velplejet ejendom - såvel ude som inde. Der er mulighed for tilslutning til Fibernet med både TV og Internet.

160 m2 fritliggende muret udhus med fast tag - et dejligt udhus der er anvendeligt til mange formål. 20 m2 teknik-/fyrrum i tilknytning til villaen. Herudover er der ca. 25 m2 skure/brændeskur/carport.

ABSOLUT EN DEJLIG EJENDOM I NATURSKØNNE OMGIVELSER - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.