Hjejlevænget 3, Tørresø Strand/Strandløkke, 5450 Otterup

Velbeliggende sommerhus ved Tørresø Strand/Otterup - tæt ved vandet!

Særdeles nydeligt og velplejet sommerhus ved Tørresø Strand/Strandløkke - god beliggenhed i bunden af lukket vænge og med kort afstand til den fine badestrand. Sommerhuset er beliggende på 846 m2 grund - tilbagetrukket på grunden og meget ugenert. Skøn gammel have der er nem at holde - indrettet med græsplæne og beach-volley-bane.

Sommerhuset er oprindeligt opført i 1968, men efterfølgende gennemgribende renoveret - sidst med nyt tag, nye tagrender, ny skorsten, nye vinduer/udv. døre, nyt køkken, nye trægulve forberedt for gulvvarme. Sommerhuset er velisoleret og opvarmes med el/brændeovn. Sommerhuset fremstår meget flot overalt - såvel ude som inde. Sommerhuset har sorte planker i facader, hvide vinduer og mørk tagbelægning - MEGET FLOT!

61 m2 velindrettet bolig der indeholder flot nyere og veludstyret køkken med lyse grebsfrie elementer, gode kvalitetshvidevarer og med bardisk/åben til stue - dejlig spise-/opholdsstue/alrum med brændeovn og udgang til stor overdækket terrasse - soveværelse med nye skabe - børneværelse med nyt skab - badeværelse med lyse klinker/fliser og bruseplads. Stor overdækket terrasse ved stueudgang og overdækket terrasse ved indgang. Egen TV-antenne/parabol.

Tørresø Strand er et dejligt sommerhusområde med børnevenlig badestrand og med rige muligheder for at dyrke alle havets glæder - sejlsport, windsurfing, fiskeri m.v. Der er på stranden lavet ophalersted til båd. Herudover er hele den flotte nordfynske natur lige uden for døren!

ET SUPERSKØNT SOMMERHUS I I FLOT NATUR - KOM OG KIG!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.