Svendborgvej 88, 5600 Faaborg

Flot og velplejet byhus/enderækkehus i Faaborg - tæt ved vandet

Smukt og særdeles velholdt byhus/enderækkehus på Svendborgvej - rigtig god beliggenhed med bus/stoppested umiddelbart ved ejendommen og med kort afstand til skole, børneinstitution og den hyggelige bymidte med gode indkøbsmuligheder. Herudover bør særligt nævnes den korte afstand til Faaborg Fjord - god badestrand/Faaborg Havnebad - eller nyd den smukke gåtur langs fjorden ad den belyste Langelinie-sti til byen.

56 m2 velindrettet bolig der indeh. entre - badeværelse med brus - opholdsstue med nyere brændeovn/piller - soveværelse med skab - køkken/alrum/spisestue med lyse elementer og kvalitetshvidevarer - baggang med opg. til loftetage. 42 m2 uudnyttet loftetage - der foreligger skitseforslag for indretning af 1. salen til beboelse. 8 m2 kælderrum med fjernvarmeinstallation og indvendig nedgang.

19 m2 muret udhus med tegltag - i boligkvalitet - ej bolig i BBR. Indeh. stort disp.rum med træ-/laminatgulv, garderobeskab og varme - bryggers/vaskerum med lyse gulvklinker og vaskemaskine/tørretumbler.

13 m2 udhus med ydervægge i træ og ståltag.

Villaen er opført med gule teglsten i facader, eternittag, gode/nyere termovinduer ( lydruder mod gade ), flotte nyafhøvlede trægulve og pudsede lofter. Villaen fremstår indflytningsklar i lyse og venlige farver. Der er mulighed for tilslutning til YouSee med både TV og internet. Dejlig sydvendt have - ugenert - med hyggeligt flisebelagt gårdsplads ved villaens baggang og hævet træterrasse længere nede i haven.

EN FLOT OG VELBELIGGENDE EJENDOM - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.